Auditie singersongwriters

Auditie singersongwriters

De Stichting Dichter bij Zutphen organiseert i.s.m de Muzehof audities om mee te doen aan singersongwriterworkshops. Iedereen kan auditie doen met zijn eigen liedtekst.
Degenen die door zijn kunnen in de Muzehof meedoen aan workshops met als thema: 

Taal als Teken van de Tijd. 

De audities zijn op woensdag 6 oktober 2010 om 18 uur en op zaterdag 9 oktober 2010 om 13.30uur.
Bij de audities kan iedereen meedoen met een rap of lied – als de tekst maar zelfgeschreven is. Taal of leeftijd maken voor de audities niet uit. Jongeren en volwassenen doen individueel auditie. Kinderen in de basisschoolleeftijd mogen zich opgeven in een groepje dat samen een liedje heeft gemaakt.

Degenen die door zijn kunnen meedoen aan een workshop met het thema
“Taal als Teken van de Tijd”. De deelnemers aan de workshop worden door verschillende docenten van de Muzehof intensief begeleid. In vier sessies komt alles aan bod wat bij singersongwriten komt kijken: muziek, podiumpresentatie, en Nederlandstalige tekst of Zutphens dialect.

De workshopdeelnemers en andere singersongwriters uit Zutphen en Warnsveld kunnen hun liedjes op het podium brengen tijdens een Nederlandstalig singersongwriter-festival. Stichting Dichter bij Zutphen en de Muzehof organiseren het festival dat op zaterdag 15 januari 2011 zal plaatsvinden.   De winnaars van het festival maken kans op een optreden en studio-opname.

De workshop wordt na de herfstvakantie gegeven in de Muzehof en kost € 50,00 per persoon of kindergroepje. Aanmelden kan via www.muzehof.nl

Actuele informatie over de data en tijden van de workshopsessies staat op www.muzehof.nl.