Agenda

 

 

 

 Zutphen 15 februari 2018

Persbericht 

MAS-terclass gedichten schrijven door Mas Papo

“Wat is poëzie? Is dat geheimtaal? Is het alleen voor knappe koppen? Moet het rijmen? Stadsdichter Mas Papo geeft op woensdag 28 februari om 20.00 uur een MAS-terclass in de Bibliotheek Zutphen.

Tijdens deze avond zal Mas aan de hand van enkele gedichten laten zien wat poëzie kan betekenen. En dat poëzie voor iedereen is. Door vragen en antwoorden en gesprekken, komt een uitwisseling tot stand waarbij iedereen zijn aandeel kan leveren.

Het mooie van poëzie is dat je niet meteen hoeft te begrijpen waar het over gaat. Je kunt de tekst ook op je laten inwerken; erover nadenken. En wat jij eruit haalt, is wat de betekenis is, jouw betekenis is. Dat is poëzie en dat maakt het zo leuk.

In het tweede deel van de avond ga je zelf een gedicht schrijven op basis van de ideeën en associaties die in het eerste deel zijn langsgekomen.

Deelname kost € 10,00 inclusief koffie/thee. Dit tarief is mogelijk dankzij de samenwerking tussen DichterbijZutphen en de Bibliotheek Zutphen.

Als u wilt meedoen, kunt u zich vooraf inschrijven bij de Bibliotheek, tel. 0575-512926 of via e-mail aan info@graafschapbibliotheken.nl. Er kunnen maximaal 10 mensen deelnemen. Als er meer belangstelling is, wordt er een tweede masterclass gepland.